Blog & Events

Ervaring: Irwan

Op zoek naar de betere en fittere versie van jezelf? Stop met zoeken en stop vooral met allerlei excuses, bel Bas. Voor mij, Irwan, één van de betere beslissingen van 2017 geweest.


Train nu 4 maanden bij B-One en zou niet meer anders willen. Bij B-One ben je cliënt met hoofdletter C. Bas en zijn team stellen je op je gemak, begeleiden en motiveren als echte profs. De trainingen zijn zwaar, intensief en uitdagend waarbij de trainers letten op focus, techniek en uitvoering. Als het nodig is pushen ze je tot het gaatje. Er moet tijdens de trainingen hard gewerkt worden, maar er is altijd ruimte voor de nodige humor en een schaterlach. Ze laten je zien hoe leuk sporten kan zijn. Bovendien zie je al snel resultaat van je inspanningen. Wat personal training bij B-One echt personal maakt is dat de begeleiding na het trainen niet stopt, Bas en zijn team houden contact met je via mail en WhatsApp. Ook op het gebied van een beter voedingspatroon kunnen grote stappen gemaakt worden. Ik voel me beter, fitter en sterker dan ooit.

Many thanks voor jullie enthousiasme, betrokkenheid, inzet en geduld met me, maar vooral voor het plezier dat jullie me elke training geven.

– Irwan

Wil jij net zulke mooie resultaten als Irwan behalen? Onze personal trainers helpen je graag om een gezonde leefstijl te omarmen.

Other stories you might like

Interview: Jessey Anthony Voorn

Omega-3 visolie: wat is het belang hiervan?