Over ons

B-One | PERSONAL TRAINING STUDIO

Here to serve you

Wat B-One voor ons betekent, is dat je lichaam en geest op elkaar zijn afgestemd. Wij geloven in een bewuste benadering van een gezonde levensstijl. Geen crashdiëten of drill sergeanten. Onze klanten zijn onze eerste prioriteit, maar wat nog belangrijker is, we willen dat ze ook hun eigen prioriteit zijn. Door zichzelf op de eerste plaats te zetten, halen we samen het meeste uit hun leven. Met onze resultaatgerichte aanpak hebben we al honderden klanten op weg geholpen. Wij willen jouw kwaliteit van leven verbeteren.

"Thuis" en resultaat gericht

Wij willen dat u doelen bereikt die bij u passen in comfort en luxe. Onze premium en persoonlijke service zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak bij een van onze personal training studio’s om de volgende stap te zetten in het bereiken van fitness, gezondheid en kracht met onze excellente personal trainers. We zijn hier om u van dienst te zijn. Onze belofte is om uw gezondheid en vitaliteit te verbeteren en de deuren te openen naar een duurzamere levensstijl. Bereik je doelen en behoud je voortgang.

Het verhaal van B-One

Oprichter Bas

Bas van Beest (1985) is ondernemer, gecertificeerd personal trainer en prestatiecoach. In 2015 opende Bas zijn eerste personal training studio in Amsterdam. “Mensen helpen is mijn grootste drijfveer. Ik barst van de energie en vind het leuk om mensen te motiveren om het beste uit hun leven te halen. Ons doel met B-One is zowel jou te laten uitblinken in de sportschool als je te laten bloeien in je dagelijkse leven, totdat dit nieuwe levensstijl wordt zo’n tweede natuur dat je je zelfs afvraagt ​​hoe je ooit anders hebt geleefd.”

Het verhaal van B-One

Bas van Beest

Ik begon met een-op-een training met een paar kettlebells onder een brug. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar met mijn B-one gyms heb ik een droom gerealiseerd: High-end bewuste personal training. B-one is meer dan een sportschool. Het biedt meer dan een training. B-one is een community waar u zich thuis en ondersteund kunt voelen bij het behalen van uw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Met B-one wil ik het verschil maken. B-one is een plek waar je wilt zijn. Natuurlijk wil ik een voorbeeld zijn voor mensen, maar ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om je aan je bedoelingen te houden en goede keuzes te maken. Daarom ben ik ook een liefdevolle ondersteuning voor mijn cliënten. Mijn klanten zijn als mijn familie, dus ik moet goed voor ze zorgen!