Blog & Events

Beste core workout + video

Een goede core workout, hoe doe je dat?

Buikspieren: we hebben ze allemaal. Maar bij de één zie je ze (wat) meer dan bij de ander. Hoe komt dat? Een goede en effectieve core workout is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor het krijgen van een sixpack, maar ook voor het hebben van een sterke rug en een rechte houding. Het fijne van je buikspieren trainen, is dat je er maar weinig voor nodig hebt!

De komende weken zullen we meer met je delen over de beste full body trainingsschema’s, trainen met elastic bands en de beste buikspieroefeningen met zowel bodyweight als met props.

In deze video laten we 7 oefeningen zien voor een volledige core workout; gegarandeerd resultaat! Zie onze YouTube video voor de uitleg. Succes!

Op ons YouTube-kanaal zullen we de komende tijd veel verschillende workouts gaan delen. In deze video’s leggen we je uit hoe je de oefeningen moet uitvoeren en zal je ook een trainingsschema vinden met de oefeningen. Ook zullen er een aantal HIIT trainingen en andere workouts online komen, dus vergeet niet om je te abonneren!

 

Wil je liever samen met één van onze gekwalificeerde personal trainers in Amsterdam aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op!

Other stories you might like

‘Training at B-One feels like coming home’

Recept voor een verantwoorde taart