Blog & Events

Ervaring: Marijn

Na tien jaar, drie sportscholen, vijf personal trainers en twintig sportschema’s, was ik op zoek naar een nieuwe impuls binnen mijn hobby en passie van het trainen. Vroeger heb ik veel geturnd en daarna ben ik begonnen met fitness; altijd wel met discipline maar niet altijd met even veel enthousiasme en intensiteit.

Via via hoorde ik enthousiaste verhalen over de begeleiding en visie van B-One en ik besloot een try-out training te doen bij Bas van Beest.
Het was mij meteen duidelijk: personal training bij Bas bleek beter. Beter dan ik op eigen kracht deed, maar zeker ook beter dan ik ooit onder begeleiding had gedaan. Ik was de meeste van mijn personal trainers altijd te slim af en wist me er altijd wel door heen te bluffen waardoor ik nooit op volle intensiteit trainde. Maar bij Bas bleek er maar een mogelijkheid: trainen tot het uiterste.

Ik heb nu net een eerste periode van zes weken afgerond en ik vond het een groot succes: Mijn trainingsschema, de altijd positieve, stimulerende en toch ook ‘strenge’ begeleiding van Bas, zijn coaching en advies van een compleet nieuw eetpatroon, hebben er voor gezorgd dat ik mijn doelstelling heb gehaald. Ik ben fitter geworden, droger en heb mijn 86 kilo behouden. Met andere woorden: ik heb vet omgezet in spieren. Maar het allerbelangrijkste is: door de combinatie van hard en effectief trainen en goed eten, voel ik mij beter dan ooit. Fitter en vitaler.

Na de zomer begin ik met een nieuwe uitdaging. Ik wil in acht maanden vier kilo aankomen. Vier kilo erbij maar dan alleen in spieren en niet in vet. Daar heb ik discipline, doorzettingsvermogen en vooral plezier voor nodig. Onder de bezielende leiding van Bas heb ik daar alle vertrouwen in.

– Marijn

Other stories you might like

Trainen tijdens je zwangerschap, juist wel!

Beste core workout + video