Blog & Events

Ervaring: Pamela & Tonie

Wat waren we blij toen eind oktober 2015 bleek dat wij de gelukkige winnaars waren van de like-share-win actie via Facebook. We hadden een zes weken durend duo programma gewonnen, dit hield in zes weken samen twee keer per week een uur personal training, voedingsanalyse en voedingsschema. Dat konden we wel gebruiken met onze bruiloft in zicht.

1 november was het dan zover: we gingen van start! Jeetje wat ben ik me die periode bewust geworden van mijn snoep gedrag en eigenlijk ongezonde eet patroon (nauwelijks ontbijten en bijna elke dag chips/koekjes/taart) en wat was het afzien tijdens de trainingen. Ik kwam erachter 0.0 conditie te hebben ondanks dat ik gewend was om meerdere malen per week wat groepslessen in de sportschool mee te doen.

Dankzij de super begeleiding en motivatie van Bas vlogen niet alleen de kilo’s eraf, maar begon in mezelf ook fitter te voelen. Door de eet schema’s en adviezen van Bas was het makkelijker om een gezonde eet gewoonte te ontwikkelen en mezelf bewust te maken wat slechte voeding met je lichaam doet. Het voelde niet als het wel bekende “lijnen” aangezien er genoeg lekkere dingen zijn waar je uit kunt kiezen.

De begeleiding en de personal training bij Bas beviel ons zo goed dat we na de gewonnen zes weken nog een aantal weken zijn doorgegaan. Het is zo motiverend om te zien wat voor resultaten je in korte periode kunt behalen zolang je jezelf 100% inzet. Daarbij is Bas een ontzettend gezellige/soms wat strenge trainer. Plezier, progressie, bloed, zweet en tranen 100% gegarandeerd.

Na een aantal maanden kan ik zeggen dat ik fitter ben geworden, strakker ik mijn vel zit, heeeeel wat centimeters kwijt ben (de coupeuse vond het minder prettig om mijn trouwjurk weer in te moeten nemen hahaha) en er een andere levensstijl op heb nagehouden waarin effectiever sporten en gezonder eten centraal staat.

Bas super bedankt, zonder jou was ik nooit zover gekomen!

– Pamela

Other stories you might like

Thanks to this screenless smartwatch, B-One can guide its clients even more effectively

5 tips om jouw doelen te behalen