Blog & Events

Recept voor een verantwoorde taart

Omdat wij het liefste alles vieren met een lekker stukje taart, leek het ons een goed idee om de mannen van Luza’s Caffeine Club in te schakelen voor een recept voor een verantwoorde taart! Naast dat deze taart er erg gezellig uit ziet, zit hij ook bomvol proteïne en zal je na een klein stukje dus al behoorlijk voldaan zijn.
We hebben het recept voor je toegevoegd, maar mocht je geen zin hebben om zelf de keuken in te gaan dan kan je de taart ook bij Luza’s bestellen. Eet smakelijk!

[btx_gallery images=”1837,1836″ style=”carousel” no_of_columns=”2″ hover=”zoom”]Slim Livings verantwoorde taart [/btx_gallery]

Wil je meer recept-inspiratie? Check dan hier onze andere gerechten.

Let natuurlijk wel op de hoeveelheid die je eet van deze taart. Ook al is het een verantwoorde taart omdat er geen pure suiker of boter in zit, toch lopen de calorieën wel snel op door het gebruik van amandelen, amandelmeel, honing en ahornsiroop. Wij zijn grote voorstanders van genieten van het leven en een goede balans vinden tussen gezond eten met af en toe ruimte voor een stukje taart, maar blijf altijd ook goed nadenken over wat nou echt gezond is. Een “vegan taartje” klinkt misschien gezond, maar vaak zitten deze producten bomvol (fruit)suikers. Dan kan je beter iets eten waar wat meer ei(witten) in zit. Wil jij ook hulp bij een gebalanceerd en gelukkig leven? Onze personal trainers helpen je graag om de switch naar een duurzame, gezonde leefstijl te maken.

Other stories you might like

Wat te doen tegen een winterdip?

Tips for a better working posture