Blog & Events

14 daagse reset: Slim Living x JAN Magazine

14 daagse reset in stijl

Charissa van JAN was bij ons op bezoek, en waagde zich aan een training bij ons. Dit is hoe zij het heeft ervaren:

Ik moest wel even nadenken toen B-One (gevestigd in het stijlvolle W Hotel) me vroeg of ik zin had in een personal training. Sporten is niet een van mijn lievelingsbezigheden – wel nodig, maar niet favoriet. En van een één-op-één training moet ik helemaal even slikken, want dat betekent: niet smokkelen. En toch ben ik om.

Wat B-One inhoudt? Eigenaar Bas van Beest maakt een persoonlijk trainings- en voedingsplan met bijbehorende trainers en een app die je thuis kunt gebruiken om de beste versie van jezelf te worden. De truc zit ‘m volgens Bas niet alleen in het starten van een gezonde levensstijl, maar het feit dat je het op deze manier ook vol kunt houden omdat het trainings- en voedingsplan op maat zijn gemaakt. En het fijne aan de coach? Die zorgt ervoor dat je het schema op de juiste manier uitvoert, waardoor zinloze moves verleden tijd zijn. Je begint met een 14 daagse reset om je lichaam te detoxen, waardoor cravings verminderen en je energielevel en slaapkwaliteit sterk verbeteren.

 

B-One gelooft dan ook niet in volledige onthouding, maar in balans en kijkt echt naar jouw lichaam. Mooie bijkomstigheid: als je een sessie bij hen boekt, mag je jezelf daarna onderdompelen in de spa.

Ben je benieuwd naar deze 14 daagse reset, en wil je ook met onze gekwalificeerde personal trainers aan de slag gaan?

Plan dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Dit artikel is te vinden in JAN nummer 6.

Other stories you might like

Hoe kan ik meer bewegen in mijn dagelijks leven?

Vitaliteit op de werkvloer: een gezond bedrijf!