Blog & Events

Diëtist in Amsterdam

Zoek je een diëtist in Amsterdam? Zoek dan niet verder!

Veel mensen in Amsterdam willen afvallen. Afvallen werkt voor veel mensen beter als ze een diëtist bezoeken die hen hierbij kan begeleiden. Naar een diëtist gaan zorgt namelijk voor extra motivatie bij afvallen. Als je alleen gaat afvallen heb je minder sturing waardoor dit soms wat lastiger kan zijn. Met een diëtist aan je zijde zal je meer afvallen en een gezonde levensstijl langer volhouden. Dan niet zo maar een diëtist maar wel een diëtist uit het kwaliteitsregister. Slim Living biedt diëtistische consults. Door onze unieke werkwijze helpen wij veel verschillende mensen met afvallen.

Ben je ondernemer? Ben je een druk bezet persoon? Iedereen kan afvallen. Tijd is vaak een excuus wat mensen gebruiken om niet af te vallen. Vaak is dit echter een gebrek aan kennis. Ook kan het een gebrek aan structuur zijn. Bij B-One helpen wij mensen inzicht te geven. Zo kan iedereen afvallen. Liever nog noemen wij het niet afvallen maar vet verliezen. Als je namelijk in de sauna gaat zitten verlies je meestal wel drie kilo op de weegschaal. Je bent dat drie kilo afgevallen. Helaas ben je nu geen vetmassa verloren maar ben je water verloren. Dit soort dingen leer je met een diëtist aan je zijde.

Afvallen met een personal trainer in Amsterdam

Ga samen met een diëtist jouw avontuur aan om af te vallen! Meld je nu vrijblijvend aan voor een gesprek met een diëtist in Amsterdam door ons hier een bericht te sturen. Wij ontvangen je graag. Zo zullen we je helpen met afvallen samen met onze personal trainers

Other stories you might like

How to survive the holidays as a vegan: #TrainerTalk with Sebastian

ELLE oktober 2016