Blog & Events

Ervaring: Eva

Ik schaam mij ontzettend voor hoe ik er een paar maanden geleden uitzag; voor hoe ik er jarenlang uitzag! Het is mij gelukt om mijn lichaam verborgen te houden op een manier waar ik mee kon leven en ik over straat durfde te gaan, maar de schaamte en het verdriet die bleef. Jarenlang ben ik ontevreden geweest over hoe mijn lichaam eruit zag, hoewel ontevreden beter vervangen kan worden door: diep ongelukkig. Excuses en het ontbreken van discipline hebben hierbij een hoofdrol gespeeld.

Op 27 oktober mijn eerste training en nu ruim drie maanden verder, sta ik hier, ontzettend trots op mijn resultaten! Mijn lichaam heeft enorme stappen gemaakt en daarnaast ben ik mentaal veel sterker geworden. 24 trainingen samen met Bas en voor de rest nog zelf drie keer per week trainen. Ik eet iedere dag gezond. Maar er is ook nog ruimte voor een pizza, patat, alcohol en chocola. Wel allemaal met mate en een reden natuurlijk!!

Vandaag zal de laatste keer samen trainen zijn, vanaf morgen ga ik het zelf doen. Het is veel om vier/vijf keer te trainen per week, maar ik heb GEEN excuses die mij tegenhouden. Mijn discipline is nu zo sterk dat daar geen ruimte meer voor is.

Bas, ik ben je dankbaar en ik heb je gehaat. Maar zonder jou, was ik nog steeds diep ongelukkig met heel veel excuses en weinig discipline. Bedankt daarvoor! Nu blijven gaan, geduld hebben en mijn doel niet uit het oog verliezen!

Positieve verandering

Wil jij net als Eva zo’n positieve verandering ervaren in je leven? Bij B-One kunnen we je helpen. Onze professionele personal trainers Amsterdam begeleiden je en helpen je duurzame verandering teweeg te brengen. Plan een vrijblijvende intake om het zelf te ervaren.

Other stories you might like

Hoe krijg ik meer energie op werk?

Thanks to this screenless smartwatch, B-One can guide its clients even more effectively