Blog & Events

Ervaring: Jan Roderick

Een tijdje geleden ben ik via een wederzijdse vriendin bij Bas en Slim Living terecht gekomen. Op dat moment zag ik sporten niet zo zitten, maar ik wist dat er een verandering in mijn leefpatroon nodig was.

Door zijn positieve manier van werken heeft Bas zelfs mij, een jongen die sporten als een straf zag, enthousiast weten te krijgen. Hierdoor is het voor mij mogelijk geworden net dat beetje extra uit mijzelf te halen, wat uiteindelijk toch het verschil maakt.

Ik ben inmiddels zo’n negen weken onderweg en zag al na enkele weken resultaten. Zo daalde mijn vetpercentage en kreeg ik voor het eerst in mijn leven zichtbare spieren. De komende periode gaan we nog zwaarder trainen, nog meer de focus op mijn voedingspatroon leggen en natuurlijk nog veel meer lachen. Want dat is de combinatie die Bas hanteert en wat mij zo enthousiast maakt. Hij laat je je direct op je gemak voelen, weet precies wat hij doet, staat zeer positief in het leven en heeft (bijna altijd) een goed gevoel voor humor ;-)!

Ik ben hem nu al zeer dankbaar en dit is pas het begin!

– Jan Roderick

Ontdek ook hoe leuk sporten kan zijn

Sporten hoeft geen straf te zijn. En je hoeft het wiel ook echt niet zelf uit te vinden. Net als Jan Roderick kunnen we jou begeleiden en bewegen leuk maken voor je. Onze personal training Amsterdam is daarin gespecialiseerd. Wil je dat zelf ervaren? Plan vrijblijvend een intake.

Other stories you might like

How to stay fit in December

Trainer’s tip: ‘Kickstart your day with a cold shower’