Blog & Events

Ervaring: Michael

Toen ik, Michael, twee maanden geleden gestart was met personal training bij Bas, had ik er helemaal geen zin. Ik hou namelijk niet zo van sporten. Maar Bas is zo enthousiast en betrokken dat hij je er doorheen trekt. We stellen samen doelen op en hij kijkt goed naar wat je nodig hebt. Dat persoonlijke maakt het voor mij leuk. Het is zelfs gelukt dat ik oefeningen ga doen als ik op vakantie ben. Dat is vrij knap, want dat is nog nooit iemand gelukt.

Hij heeft een leuke ruimte om te trainen en het is helemaal één op één. Als je denkt dat je niet kunt (omdat je geen zin hebt), zorgt Bas er voor dat je wél kunt (zijn agenda is dan opeens heel flexibel). Kortom of je nu wel of niet gemotiveerd bent om te gaan sporten, bij Bas ga je het wel naar je zin hebben. Mensen zeggen vaak dat een personal trainer zo duur is. Dat is het ook, maar waarom zou je het geld niet aan je eigen lichaam besteden? Hij biedt veel verschillende pakketten aan. Gewoon gaan dus! Ik heb voorlopig nog wel even wat te doen…
– Michael

Sporten is leuk en positief

Wil jij ook zo’n positieve verandering ervaren in je leven? Bij B-One kunnen we je helpen. Wij zijn een professionele personal trainer Amsterdam en begeleiden je om een duurzame verandering teweeg te brengen.

Other stories you might like

Running and strength training with Apolline Lambert #ClientCorner

ELLE oktober 2016