Blog & Events

Ervaring: Reijer & Fabiënne

Fabiënne & Reijer, trainen sinds April 2016 als (dynamic) duo bij B-One. Allebei vroeger super sportief, maar tegenwoordig vooral goed in “netflixen”. Dus na 7 jaar niets doen en vooral A-sportief denken, werd het tijd voor verandering.


Fabiënne: Ik leerde Bas kennen via mijn werk en zijn enthousiaste verhaal over zijn pop-up gym nam ik mee naar huis. Omdat we beide niet geheel tevreden waren met onze looks en onze slechte conditie, vond ik dat we het in ieder geval samen een keer moesten proberen. Zo geschiedde… Bas had de bijzondere taak om het sporten weer leuk voor ons te maken. Na de eerste paar keer trainen en de heftige confrontatie met je eigen conditie-loze lichaam, zijn we ervoor gegaan. Sowieso, twee keer per week, 3 maanden om mee te beginnen.

Reijer: Het groeien van je conditie, kracht en de nodige kilo’s verliezen zorgt voor de motivatie. Dit in combinatie met de gedrevenheid, passie en het engelengeduld van Bas zorgt ervoor dat we het steeds leuker zijn gaan vinden. En de locatie, een oude gym in hartje Amsterdam, is te gek.
We zijn nu 4 maanden verder. En we hebben besloten om gewoon door te gaan. Na ook enkele aanpassingen en veranderingen in onze voedingspatronen worden we steeds fitter, slanker en is het meer een leefwijze geworden dan een doel.

 

We zouden in principe nu prima zelf kunnen gaan sporten, maar we vinden het gewoon te leuk om bij B-One te blijven trainen. En nu we ook af en toe met Rens, de nieuwe trainer van B-One kunnen trainen, krijg je genoeg afwisseling en is geen enkele training hetzelfde…
… dus Bas, je bent voorlopig nog niet van ons af 😉

Ervaar zelf wat personal training voor je doet

Er is veel onderzocht en geschreven over gezonder leven. En misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Op zo’n moment is het handig om iemand te hebben die je helpt. Bij B-One bieden we personal training in Amsterdam. We helpen je te ontdekken wat voor jou werkt Je hoeft je leven niet radicaal te veranderen. Onze benadering is gericht op bewustwording en duurzaam resultaat.

Other stories you might like

Ervaring: Judith

Simpele en complexe koolhydraten: het verschil