Blog & Events

Bange mensen zullen nooit progressie boeken

Op social media vertelt iedereen trots over zijn of haar resultaten, of laat mooie voor- en na-foto’s zien van de geboekte progressie. En ergens als we dit dan zien, dan denkt iets in ons dat dit vast een aaneenschakeling van succesbelevingen moet zijn geweest. Wat we dan vergeten, of ons misschien niet kunnen/willen realiseren, is dat deze resultaten niet voortkomen alleen maar successen, maar juist uit een mix van pijn, twijfel, verdriet en toch nog hoop.

"There is no shortcut towards success, you have to take the stairs of hard-work."

Succes en resultaat heeft altijd iets te maken met uit je comfort zone komen. Bange mensen zullen nooit progressie boeken.

Don't be a perfectionist

Als de werkelijkheid niet matcht met hoe jij denkt of vindt dat het leven zou moeten zijn, dan maakt dit je alleen maar ongelukkig. En waarom zou je eigenlijk voor perfectie gaan? Perfect zijn is niet iets spannends, perfect zijn is klaar en afgerond. Streef daarom naar groei, en omarm iedere vorm van progressie!

 

Ben je geïnspireerd geraakt om zelf aan de slag te gaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan personal training in Amsterdam een uitkomst bieden. Samen kunnen we er voor zorgen dat jij jouw doelen zal bereiken en de weg naar succes – ondanks de bijbehorende tegenslagen – zal volgen. Plan een vrijblijvend intakegesprek in of blader door onze reviews om te zien wie jou al voor gingen. 

Other stories you might like

Trainen tijdens je zwangerschap, juist wel!

An essential guide to healthy dining